Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2015 12:19 - Слагачеството - начин на оцеляване!
Автор: redinquisitors Категория: Спорт   
Прочетен: 3497 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Навярно ще се зачудите кой седи зад тези думи:
"В някои моменти ще бъда Съдбата,в други Съвестта"!
Следете фактологията, а скоро по последващите действия ще се убедите и в истинността на нещата!
Вчера войната срещу ЦСКА започна в най-гнусната си степен. Посредством методите на действащият административен апарат на Свинята и нашият любим Помагач на ЦСКА бе отказано да следва естественият си път в развитието след загубването на лиценза си и изпращането във В група. Независимо, че по спортен път и с резултатите си, два отбора завършили в челото бяха изпратени несправедливо в по долните групи за сметка на недъгавите подуенски говеда, заслужаващи поне същото за непокриването на точките по получаване на лиценз.
Но нека си дойдем на думата!
Използвайки отсъствието на Гриша Ганчев-собственика на ЦСКА, бе проведено тайно заседание на комисия към БФС , в която по предварително начертан в хотел Берлин сценарий бе отказано участието на ЦСКА в групата в която започна. Независимо от мнението на голяма част от членовете на тази комисия, до тях бе сведено задължителното гласуване угодно на Помагача и на Свинята. Тяхната цел е да разкарат ГГ и да наместят там една удобна тяхна маша, в лицето на познат на обществеността, особено зависим в момента от Националната Лотария персонаж.
Част от предварително подготвените документи за картотекирането на новот дружество ФК ЦСКА АД, бяха укрити от Борислав Попов/изп. дир. на БФС/ и въобще не са показвани и разглеждани от комисията!
Само така бъдещият отбор ще е доста удобен за осъществяване на угодни резултати в черното тото. Така както е в момента отборът със собственици двамата от ПП рефрените. Целта да бъде отстранен неудобният ГГ а да остане този започнал пъкленият план пролетта - ЮИ , ще бъде възложена на зависимата част от привържениците на ЦСКА!!!В близките дни ,всеки един зависим от финикийските знаци и удобен на властимащите ще вземе своето време по медиите на ДП,както и по други телевизии,медии,сайтове и сайтчета ,така и по така познатите Дървено Кафе и Еврофутбол в Младост-4. Идеята да бъде разцепена публиката чрез атаки отвътре посредством бившите и настоящите лидери или част от привържениците е лесно осъществима , поради специфичният им угоден и продажен характер. Ще бъдат организирани всякакви събирания на които тези хора ще пропагандират срещу ГГ и в подкрепа на Помагача,който наистина се скъса да прави за ЦСКА всичко което сърце му даде!Всъщност обаче идеята е Тотаджията да работи за Свинята и нейните интереси,така както едно време стана по добре познатият сценарий - загубата на точките и титлата с вълшебният отбор на М. Йешич. Ударът срещу ГГ включва изваждането на достатъчен брой компромати срещу него в угодните медии. Искат да го убият икономически чрез методите си а нас да ни направят послушници. Всеки видя как и с какви действия се работи срещу ЦСКА. Потенциала на хората обаче ще проличи най-вече в позицията , която ще заемат сега. Или ще бъдат с някой който истински обича ЦСКА,съответно би направил най-доброто в реалната ситуация за отбора, или ще позволят никога повече да не се откачим от зависимостта към продажни фенове,властимащи и управляващи и черно тото. В единият случай на стадиона ще са чисти,светли и открити хора с лицата си а в другият наркоманизирани шайки,деграденти и готови за някой лев хора да направят поредната си схемичка.
На предстоящите срещи, каквато е и днес тази с "ЦСКА Завинаги" за базите, сигурно пак ще се проявят известните ни фенове Дучето, Чезари и Патрашкова, които случайно както миналия път, пак ще се опитват да настройват червената общност за Помагача и Тотаджията! 
Бъдете готови!
От днес ви почват!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: redinquisitors
Категория: Спорт
Прочетен: 16878
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930